gbr-flag FIN-Flag SVE Flag GER-Flag FRA-Flag ESP-Flag ITA-Flag NED-Flag BEL-Flag HUN-Flag POL-Flag SLO-Flag AUT-Flag ROM-Flag

Användar- och
miljövänligt
luftreningsmedel

Kemvit Oy
Bastintie 303
68410 Alaveteli

info@kemvit.fi
040 773 0086
www.yocoair.fi
www.kemvit.fi

Yocoair hajunpoistaja mainos

Yocoair är en finländsk specialprodukt vars omfattande och mångåriga utvecklingsarbete resulterat i ett effektivt luftreningsmedel och en luktborttagare för bl.a. sjukhusmiljö. Fungerar effektivt t.ex. i wc- och rökutrymmen.

Sprayen tillverkas av rena naturmineralier. Den neutraliserar luktmolekylerna och tar bort lukten och luktkällan och lämnar en fräsch inneluft efter sig. Det finns inga doftämnen, drivgaser eller övriga skadliga ämnen i sprayen.

Man har tagit hänsyn till allergiker och astmatiker i produktens tillverkningsprocess. Produkten kan tryggt användas dagligen även av dem.

Yocoair har tillverkats i Finland från och med 1987 och under åren har man i vårt familjeföretag utvecklat produkten till en mycket mångsidig och effektiv luftrenare. (pH-värde 8)

Användbarhet och hygien har beaktats i tillverkningen av sprayflaskan. Sprayen är väldigt dryg och den lilla flaskan ryms bra i handen och vid behov också i fickan.

Yocoair är i dag det överlägset mest använda luftreningsmedlet i finländska sjukhus, hälsovårdscentraler och anstalter.


Produkten är undersökt av Statens Tekniska Forskningscentral; nummer KEM6 18277.
Yocoair är också ett registrerat internationellt varumärke och EU-varumärke nr 005691753.

Sprayflaskans volym är 200 ml.
I transportlådan finns 24 flaskor.

 

Beställ och fråga mer
+358 40 773 0086